Stop dreaming… START living!

Oct 6, 2015 by

Stop dreaming… START living!

Ultimele doua veri am avut binecuvantarea sa le traiesc zi de zi la malul marii. Am inceput prin a simti marea, nisipul, natura, vantul… am cunoscut oamenii marii, oameni care traiesc intens azi si se roaga pentru maine. Am trait la propriu o viata in slapi si costum de baie si a fost de vis.

Insa abia din momentul cand am renuntat la personalitatea data de imagine, profesie, socializare… pe scurt la personalitatea data de societate si am inceput sa ma intreb “cine sunt, ce imi doresc, pe bune, ce ma face fericita?” am inceput sa traiesc marea, sa imi gasesc linistea, sa simt ca traiesc cu adevarat.

A fost fantastic din momentul acela cand m-am ales pe mine, cea fara masca, cand am inceput sa aud vocea aceea care imi sopteste si mi-am dat timp sa o ascult 😉

Nu am fost la zi cu tendintele din moda, cu ultimele aparaturi de la sala de fitness, cu ultimele diete, croaziere, design interior si emisiuni TV am fost “La zi” cu marea, cu mine, cu iubitul.

A fost greu… sau mi-a fost greu, pentru ca o parte din mine era bine ancorata acolo, in ceea ce cred altii despre mine, in crearea unei imagini de sine care sa dea bine, in ideea de a fi cineva sau de a face ceva maret.

In loc sa masor cat (ce/cand) mananc am inceput sa masor cat ma bucur si am constatat ca am inceput sa traiesc mai liber 😀

curacao

Ne-am vazut (eu cu Marea Neagra) in fiecare miercuri la pranz si in multe dimineti imi era tovarasa atunci cand savuram cafeaua la Curacao Beach cufundata intr-o liniste care m-a cuprins in interior atat de tare incat  BUFFF – BANG – WOOOW a rabufnit si am simtit ca renasc chiar in mijlocul unor paradoxuri. Am vrut altceva, am constatat ca hainele nu zic mai nimic despre mine si ca in costum de baie raman eu cu mine, am constatat ca o profesie daca nu e facuta din suflet e inchisoare, am trait acele lucruri mici care m-au facut sa ma simt vie.

Am inceput sa traiesc simplu si in acelasi timp atat de savuros, asemenea unui copil curios care indrazneste in ciuda fricii de parinti si de necunoscut Si risca, si iese din carapace si vede o lume noua. Testeaza o alta perspectiva punand bazele unei noi vieti.

Asa am inceput eu sa traiesc, iubind si iubindu-ma la malul marii.

946979_601661919858640_694638052_n

Start Living,

A.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *