Cine sunt

Buna!

Sunt Angela și îmi port cu mare drag, din 2010, numele de Răducan. Sunt o soție iubită, prietenă de încredere și o femeie încă în descoperire :-D.

Îmi trăiesc diminețile fie în familie, cu mic dejun delicios și cafea caldă savurată în curte cu soarele pe față, fie la yoga, la înot sau la spinning.

Ador marea… palmierii sunt copacii mei preferați și îmi doresc o viață simplă, trăită din plin, cu multă iubire și pasiune. Unii prieteni îmi spun Angel, alții Angie… puțini Sparkle. 😀

Am ieșit jurist de pe bancile facultății de Drept, apoi am vrut mai mult și am ajuns în Baroul București. Nu m-a ținut mult. Am ajuns la concluzia că nu trebuie să îmi petrec 20 de ani din viață ca să îmi dau seama că o profesie nu este pentru mine și mi-am dat demisia.

.11700847_784857231633576_4616365432807555002_o (3)

De atunci a început o frumoasă călătorie în doi, alături de Cristi, soțul meu. M-a susținut în (aproape) orice trăznaie, dorință și pasiune. Am început să facem împreună scubadiving, ski și în prezent suntem pasionați de kitesurfing. Mi-a oferit (și în continuare o face 🙂 nu doar sprijinul ci și toate condițiile necesare pentru a mă dezvolta frumos, pentru a mă descoperi și a trăi viața care mi-am dorit-o. Alături de el am început să mă cunosc și să învăț despre mine, am descoperit dezvoltarea personală și odată cu asta un rost mai înalt al vieții mele.10697361_10203040615512548_20654908868997166_o (3)

Cred că fiecare dintre noi, femeile, poate învăța din experiențele celorlalți, cred că putem evita greșeli învățând de la cei care le-au făcut, cred că doar prin transformarea noastră putem avea acea viață care ne-o dorim. Iar în ceea ce privește transformarea nimeni nu o poate face în locul nostru, nu există mama care să ne facă lecțiile, suntem pe cont propriu iar ceea ce facem  (cu noi) în fiecare zi devine eticheta vieții noastre.

Cred că femeile dau o savoare aparte vieții, cred că suntem frumoase la orice vârstă și mai cred că fiecare dintre noi are ceva unic de dăruit, de spus sau de împărtășit.

Cred că orice moment din viață ne este dat ca să învățăm, să devenim mai puternice și, mai mult, cred că dacă ceva ne este dat (dorință/vis/supărare) cu siguranță avem și resursele necesare pentru a-l  rezolva sau a-l împlini. Cred în Dumnezeu și cred în minuni.

Cred că suntem capabile să iubim fără limite și să dăruim acestei lumi multe zâmbete.

În acest blog, vei găsi gândurile mele despre feminitate, despre iubire și despre frumusețe. Gândurile mele legate de viața de femeie, despre cum să ne acceptam și în acelși timp să nu ne mulțumim. Gândurile mele despre o relație de cuplu împlinitoare, vie și pasională, despre a ne împlini visele, pe scurt… gandurile mele despre viata.

blogging

Start Living!

Angela